Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین شیبانی عصر پنجشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی و ستاد فریضتین امر به معروف و نهی از منکر شهرستان شاهرود به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی، با اشاره به شیوع دوباره سرخک در جامعه اظهار داشت: در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ افرادی مشکوک به سرخک به مراکز درمانی شاهرود مراجعه داشتند که از بین آنان فقط یک مورد مثبت شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره ویروس کرونا نیز فرهنگ سازی و دعوت از مردم برای تزریق واکسن را از امامان جمعه و جماعت شهرستان خواستار شد و گفت: به مدد همکاری مردم و مسوولان و به خصوص انجام واکسیناسیون با وجود سفرهای نوروزی و گردهمایی ها، دچار موج جدید شیوع کرونا نشدیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اضافه کرد: تا دیروز از مجموع ۱۹ بیمار بستری در کل استان سمنان ۱۱ نفر در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود بستری بودند.

شیبانی، پوشش تزریق نوبت سوم واکسن کرونا در شاهرود و میامی را حدود ۵۵ درصد اعلام و ابراز کرد: از ۲ هفته پیش تاکنون برای دعوت به تزریق نوبت سوم واکسن منزل به منزل با شهروندان این ۲ شهرستان تماس گرفته می شود.

وی یادآور شد: در سه هفته گذشته نیز فقط یک مورد فوتی ناشی از ابتلا به کووید۱۹ در شرق استان وجود داشت که مربوط به فردی با سابقه بیماری قلبی و واکسن نزده بود.

ضرورت توجه به مسائل فرهنگی در دانشگاه ها و مناطق گردشگری

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به موضوعات فرهنگی دانشگاه نیز اشاره ای داشت و گفت: در نشست های شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود پیشنهادهای خوبی مطرح می شود که براساس آن ها بتوان دانشجویان را جذب مسائل فرهنگی و معنوی کرد و از سوی دیگر الگوی عملی برای دانشجویان و استادان ارائه داد.

شیبانی با تأکید بر لزوم تلاش برای تحقق شعار سال، تصریح کرد: در این راستا مرکز رشد دانشگاه هم طرح های پژوهشی در دست اجرا دارد و امید است تا پایان سال بتوان در راستای اجرایی کردن شعار سال حرفی برای گفتن داشت.

 فرمانده سپاه ناحیه شاهرود هم در این نشست، بر ضرورت رسیدگی به وضعیت جنگل ابر و جلوگیری از تخریب این جنگل توسط گردشگران تأکید کرد و گفت: اداره های حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید نظارت بیشتری بر حضور گردشگران در جنگل ابر داشته باشند.

سرهنگ محمد خوشقدم با انتقاد از وضعیت موجود در این جنگل ابراز کرد: اگر قرار باشد یک کار فرهنگی در جنگل ابر انجام شود موضوع تخریب محیط زیست مطرح می شود اما وقتی خودروهای کمک‌دار جنگل را تخریب می کنند هیچ کس پاسخگو نیست.

وی به برنامه های روز قدس نیز اشاره کرد و گفت: فردا از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه گروه های هنری شهرستان، گروه سرود شامل ۱۷۰ تن از نونهالان ، گروه تئاتر خیابانی و بسیج هنرمندان در طول مسیر راهپیمایی به اجرای برنامه می پردازند.

فرمانده سپاه ناحیه شاهرود از برگزاری اجلاسیه استانی شهدای روحانی در شاهرود هم خبر داد و افزود: پنجم خرداد در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) نوزدهمین یادواره شهدای روحانی شهرستان شاهرود به صورت استانی در مصلی پیامبر اعظم (ص) برگزار می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شاهرود سرخک قدس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شاهرود سرخک قدس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۳۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی

در پایان دومین روز از بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از پنج پژوهشگر، ۶ ایده نوآورانه دانشجویی، سه پایان نامه برتر آموزش پزشکی، یک سخنرانی کوتاه و یک کارگاه آموزشی تقدیر شد.

 به گزارش وبدا، دکتر حوریه محمدی، رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت دانش پژوهی و پروژه‌های مبتنی بر شواهد گفت: پروژه‌های تغییر مبتنی بر شواهد است و ما به دنبال اثبات فرضیه نیستیم بلکه می‌خواهیم روش‌هایی که آزموده و نتیجه بخش بوده است را در محیط واقعی کلاس درس بیاوریم تا بهره وری موسسه آموزشی بهتر و همراهی محیط بیشتر شود.

وی با ارائه گزارشی از روند اجرایی جشنواره گفت: این جشنواره در شش حیطه برگزار و از دانشگاه‌ها خواسته شد تا برای هر حیطه یک فرآیند ارسال کنند. در مجموع از میان ۱۹۶ فرآیند ارسال شده از سراسر کشور به دبیرخانه، ۲۰ فرآیند حائز رتبه شدند.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، سپس به مشارکت دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: امسال از ۷۰ دانشگاه ۵۴ دانشگاه مشارکت کردند و ۱۶ دانشگاه نیز هیچ فرآیندی ارسال نکردند. انتخاب نشدن برخی از دانشگاه‌ها در این رقابت از ارزش‌های آنها کم نمی‌کند.

دکتر محمدی، از همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال خبر داد و گفت: امسال توانستیم با دوره‌های آموزشی تیم داوری را تقویت کرده و داوری پررنگ تری داشته باشیم و قطعا بانک داوران را در دوره‌های بعدی تقویت خواهیم کرد. این یکی از تفاوت‌های جشنواره امسال بود.

وی همچنین بر حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی تاکید کرد و گفت: تداوم برنامه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در نظر داریم تا از طریق سازو کار مناسب، استمرار پروژه‌های اثربخش را داشته باشیم. امسال تمرکز بر روی دانشگاه‌های بزرگ نبود و از دانشگاه‌های کوچکتر نیز برگزیده داشتیم.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، با اشاره به انتخاب شعار "آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" گفت: شعار همایش بر اساس ماموریت معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای تربیت نیروی انسانی و کادر درمان توانمند و تاثیر گذار انتخاب شد تا از این طریق اهمیت پیوستگی مطالب تئوری و عملی یادآوری شود.

دکتر محمدی، توسعه و بازنگری برنامه‌های درسی منطبق بر نیاز‌های جامعه را پیش نیاز تحقق شعار خواند و تصریح کرد: ارتقای کیفیت آموزش بالینی، آموزش دانشجو محور با تاکید بر اخلاق حرفه‌ای و استفاده از تکنولوژی‌های نوین آموزشی متناسب با نیاز کلاس‌های درس از جمله مواردی است که می‌تواند موجب تحقق شعار جشنواره شود.

وی مشارکت شش دانشگاه در یک کلان منطقه به صورت مشارکتی در جشنواره و پذیرش مقالات کامل به جای خلاصه مقاله را از جمله تفاوت‌های جشنواره امسال نسبت به سال‌های گذشته خواند و بر ضرورت توجه به پروژه‌های مبتنی بر شواهد تاکید کرد.

دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، در نشست پایانی با ارائه آمار کلی از رویداد‌ها گفت: در جشنواره امسال، ۱۴ صبحانه کاری، ۱۷ کارگاه، ۳ کلینیک مشاوره، ۳ نشست تخصصی و همچنین ۵۱ مقاله و ۶۴ پوستر پذیرفته شدند.

دکتر محمدی تعداد شرکت کنندگان در همایش امسال را ۲ هزارو ۶۴۷ نفر به صورت حضوری و ۳۱۷ نفر به صورت مجازی از طریق آپارات، عنوان کرد و گفت: مقالات برگزیده امسال در مجلات معتبر از طریق دبیر خانه منتشر خواهد شد.

دبیر ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی، از ارسال ۷۰۷ ایده به جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه امسال رکورد ایده‌های دانشجویی را زد به گونه‌ای که از میان ۶۵۴ ایده پذیرفته شده ۱۱ ایده به مرحله داوری رسید و در نهایت امروز از ۶ ایده تقدیر شد.

دکتر محمدی در پایان، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل تیم‌های علمی خوب، از همکاری دانشگاه‌ها و تیم اجرایی قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • جان باختن یک نفر در اثر سقوط از ارتفاعات جنگل ابر
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • ثبت بیشترین بارندگی در روستای تاش شاهرود
  • سقوط مرگبار در ارتفاعات شاهرود
  • حادثه سقوط در جنگل ابر شاهرود/ مرد ۴۰ ساله جان باخت
  • سقوط مرگبار عکاس ۴۰ ساله از ارتفاعات جنگل ابر شاهرود
  • مشاهده پلنگ در جوار شهر شاهرود+ فیلم
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال