Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارها نشان می‌دهد که از هفته‌های گذشته به‌مرور روند افزایشی ابتلا به کرونا در استان سمنان نیز مانند برخی دیگر از نقاط کشور آغازشده است و با افزایش تصاعدی مراجعان با علائم مشکوک، به مراکز درمانی، می‌توان گفت که کرونا در سمنان روی مدار افزایشی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، با مدیریت مناسب دولت سیزدهم و تأمین گسترده واکسن کرونا و البته استقبال مناسب مردم کشور و استان سمنان از واکسیناسیون علیه کووید 19، چند ماهی بود که زندگی به روال عادی بازگشته و فعالیت‌ها به‌صورت معمول از سر گرفته‌شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند کاهشی ابتلا به کرونا تا بدان‌جا ادامه داشت که نه‌تنها بخش آی‌سی‌یو، بلکه بخش‌های بستری کرونا در بیمارستان‌های استان سمنان نیز تعطیل‌شده بود و چند ماهی می‌شد که اخبار مرتبط با این ویروس منحوس اهمیت چندانی برای عموم مردم نداشت.

اما حالا گویا غول خفته کرونا با ورود زیرسویه جدیدی اُمیکرون دوباره بیدار شده و افراد کم‌توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی را درگیر می‌کند.

آن‌گونه که معاون شبکه بهداشت شهرستان شاهرود گفته است؛ تعداد مراجعان با علائم مشکوک و البته موارد مثبت قطعی ابتلا به کرونا در شرق استان سمنان در روزهای اخیر به‌صورت مضاعف افزایشی بوده است.

معصومه رضایی بیان کرد: تعداد مراجعات مشکوک روزبه‌روز در شاهرود رو به افزایش است؛ اما خوشبختانه در روزهای گذشته فوتی و بستری براثر ابتلا به کرونا در چند روز گذشته به ثبت نرسیده است.

وی با اشاره به علائم در بیشتر موارد به‌صورت خیلی ساده بوده و ممکن است از یک سردرد آغاز شود و گلودرد، آبریزش بینی، احساس خستگی نیز از دیگر علائم آن بوده و ممکن است احساس "گُر گرفتگی" و تب نیز وجود داشته باشد.

بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار تسنیم در شرق استان سمنان، مراجعه به مراکز تزریق واکسن برای دریافت دوز سوم و چهارم واکسن کرونا در شاهرود در روزهای اخیر، نسبت به روزهای پیش از آن افزایش چشمگیری داشته است.

این استقبال گسترده مردم شاهرود از واکسیناسیون علیه کرونا می‌تواند نویدبخش کنترل زودهنگام پیک هفتم کرونا در این منطقه باشد.

بخش کرونایی به برخی بیمارستان‌های استان سمنان اضافه شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان نیز با اشاره به افزایش تعداد مراجعان سرپایی با علائم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی در 6 شهرستان دامغان، سمنان، مهدی‌شهر، سرخه، آرادان و گرمسار از بازگشت بخش کرونایی به بیمارستان‌های زیرپوشش این دانشگاه خبر داد.

دکتر کامران قدس اضافه کرد: تا پایان هفته گذشته تعداد هشت بیمار جدید مثبت با تشخیص قطعی ابتلا به کووید 19 در بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بستری شدند.

وی افزود: با احتساب هشت بیمار جدید بستری‌شده در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های مرکز و غرب استان سمنان، مجموع بیماران بستری‌شده در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی این استان، از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به 11 هزار و 781 نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با بیان اینکه در این مدت و تا روز پنج‌شنبه، 48 هزار و 695 بیمار مبتلای قطعی به کرونا نیز به‌صورت سرپایی در مرکز و غرب استان سمنان شناسایی شدند عنوان کرد: بر این اساس مجموع بیماران شناسایی‌شده مبتلا به کرونا در مجموعه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از ابتدای بروز و شیوع این بیماری تاکنون به 60 هزار و 476 مورد رسیده است.

به گفته قدس، در این مدت همچنین تعداد 10 هزار و 565 بیمار مبتلا به کرونا با حال عمومی مساعد و پس از بهبودی کامل از بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان مرخص شدند.

وی عادی انگاری مردم، بی‌توجهی آنان به تزریق واکسیناسیون و کم‌توجهی به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کنار ورود زیرسویه جدید کرونای اُمیکرون را از علت‌های شیوع دوباره این ویروس منحوس در استان سمنان عنوان و تصریح کرد: توسعه واکسیناسیون و مراجعه مردم برای تزریق دوز چهارم واکسن کرونا، پیش از اوج‌گیری پیک جدید، می‌تواند در مدیریت این پیک بسیار مؤثر باشد.

به‌هرروی، به نظر می‌رسد تغییر وضعیت شهرستان شاهرود در رنگ‌بندی کرونایی اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت به رنگ زرد این مهم را تأیید می‌کند که موج هفتم ابتلا به کرونا در استان سمنان آغازشده است.

به گفته کارشناسان توسعه تزریق دوز چهارم واکسن می‌تواند در تسریع مدیریت شیوع این ویروس منحوس بسیار مؤثر باشد و ازاین‌رو می‌توان گفت که خود نقشی بسیار تعیین‌کننده در مهار موج هفتم کرونا خواهند داشت.

اوج‌گیری مجدد کرونا در استان سیستان و بلوچستان/ تزریق دوز چهارم کم‌هزینه‌ترین راه مقابله استزنگ خطر خیز هفتم کرونا در استان بوشهر به صدا درآمد/ثبت یک فوتی کروناییروند ابتلا به کرونا در لرستان افزایش یافت / کمی‌بیشتر از یک سوم جمعیت دز سوم دریافت کرده‌اند

هم‌اکنون دو شهرستان مهدی‌شهر و شاهرود در استان سمنان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

انتهای پیام/363/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن برکت واکسن ایرانی کرونا بیمارستان ویروس کرونا واکسن برکت واکسن ایرانی کرونا بیمارستان ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ابتلا به کرونا کرونا در استان استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهره‌برداری از بیمارستان رازی کوهدشت تا سال ۱۴۰۴ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، بهروز رحیمی، عصر امروز در بازدید از پروژه‌های بهداشتی این شهرستان اظهار داشت: تعیین‌تکلیف پروژه‌های درمانی یکی از اتفاق‌های خوب در کوهدشت است.

او اضافه کرد: دو پروژۀ اصلی درمانی در کوهدشت شامل ستاد شبکه، درمانگاه شماره یک شهری و آزمایشگاه اصلی تا پایان سال 1403 به بهره‌برداری می‌رسد.

112 طرح بهداشتی و درمانی در لرستان افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: مرکز جامع سلامت کوهدشت تا یک ماه آینده تجهیز و افتتاح می‌شود.

رحیمی با اشاره به بیمارستان 250 تختخوابی رازی کوهدشت، بیان کرد: این پروژه جزو پروژه‌های اولویت‌دار برای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.

او با بیان اینکه بیمارستان رازی کوهدشت 55درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اعلام کرد: این پروژه که جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور است به 500میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: پروژۀ بیمارستان رازی کوهدشت هم‌اکنون فعال است و تلاش می‌کنیم که این پروژه را تا پایان 1404 به اتمام برسانیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • مثبت خبر؛ اخبار خوب هفته در استان سمنان
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد