Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین شیبانی عصر دوشنبه در نشستی خبری با اشاره به ورود کشور به موج هفتم کرونا اظهار داشت: حدود ۶ هفته پیش در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تعداد مراجعان سرپایی و بستری کرونایی به صفر رسید، اما به دلیل عادی‌انگاری، برگزاری مراسم در فضاهای کوچک و کاهش استقبال از واکسن در ۱۰ روز گذشته تاکنون سیر افزایشی ابتلا را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر هوشیاری مردم برای مقابله با کرونا تصریح کرد: در مدت یک هفته گذشته تعداد مراجعان به مراکز واکسیناسیون در شرق استان سمنان هفت برابر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، تصور نسبت به ساده بودن سویه جدید کرونا را نادرست خواند و افزود: سیر این بیماری در افراد متفاوت است و عوارض آن ۵۰ سال بعد مشخص می‌شود؛ پس اگر قرار است پادتن در بدن تولید شود، این کار با واکسن و نه ابتلا به بیماری باشد.

شیبانی به عملکرد ۶ ماه گذشته دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز اشاره و ابراز کرد: راه اندازی بخش جراحی قلب یکی از مهمترین اقدام‌ها و گامی در راستای راه‌اندازی مرکز قلب شاهرود است و در این مدت تاکنون ۶۰ عمل جراحی قلب در این بخش انجام شد.

وی اضافه کرد: راه‌اندازی بخش بازتوانی قلب با کمک ۱۰ میلیارد ریالی خَیران، راه‌اندازی پایگاه اورژانس ۱۱۵ فرومد، دریافت موافقت با احداث پایگاه اورژانس جاده‌ای سطوه، افتتاح همراه سرای بیماران با ۱۲ واحد در بیمارستان امام حسین (ع) با کمک خَیران و راه‌اندازی دوباره کلینیک دندانپزشکی بیمارستان بهار از جمله این موارد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به تکمیل، به‌روزرسانی و ادامه فعالیت مرکز ناباروری این دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: این مرکز دارای ۷۰۰ پرونده و سه نوزاد حاصل از «آی وی اف» و یکی از معدود مراکزی است که عمل میکروسکوپی ناباروری مردان را انجام می‌دهد.

شیبانی ادامه داد: افتتاح آموزشگاه بهورزی و مرکز جامع خدمات سلامت روستای قلعه نو خرقان، فعال‌سازی سامانه‌های آموزش مجازی برای دانشجویان، افتتاح ۲ خوابگاه دانشجویی به ظرفیت ۵۰۰ نفر، تبدیل وضعیت ۳۲۰ نفر از کارکنان دانشگاه، مستندسازی زمین‌ها و ساختمان‌های دانشگاه و خرید دستگاه‌های مورد نیاز بیمارستان‌ها با کمک خَیران در این مدت انجام شد.

وی درباره امور در دست انجام نیز یادآور شد: راه‌اندازی بیمارستان میامی طرح بسیار مهمی است، تاکنون ۲ سری تجهیزات پزشکی این بیمارستان وارد شده است.

شیبانی با بیان اینکه بخش‌های اسکوپی، یُددرمانی و الکتروفیزیولوژی قلب نیز در آینده راه‌اندازی می‌شود، افزود: یکی دیگر از برنامه‌های مورد نظر توسعه گردشگری پزشکی و بین المللی سازی دانشگاه از طریق جذب دانشجوی خارجی و همکاری‌های بین المللی است.

وی یادآور شد: ایجاد دانشکده‌های دندانپزشکی، فناوری‌های نوین و داروسازی و نیز پردیس فناوری‌های سلامت نیز در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

دانشکده‌های پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت با بیش از هزار و ۸۰۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فعال هستند.

شهرستان‌های شاهرود و میامی با جمعیتی حدود ۲۶۰ هزار تن و ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود است.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی ناباروری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی ناباروری کرونا دانشگاه علوم پزشکی ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۱۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد