Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین دوره «مدرسه تابستانه» با رویکرد تحقیقاتی و پژوهشی از پنجم تا چهاردهم شهریور به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، ششمین دوره «مدرسه تابستانه» با رویکرد تحقیقاتی و پژوهشی از پنجم تا چهاردهم شهریور به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عرفان کاظمی، مسئول سطح پیشرفته مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: هدف از برگزاری مدرسه تابستانه این است که دانشجویان بتوانند با نحوه مقاله نویسی و پروپوزال نویسی به طور کامل آشنا شوند و همچنین با کمک منتور‌ها و اساتید طرح هایشان ثبت و چاپ شود.

کاظمی با اشاره به برپایی مدرسه تابستانه امسال در دو سطح مقدماتی (پروپوزال نویسی) و پیشرفته (مقاله نویسی)، یادآور شد: دانشجویانی که در هر سطح از مدرسه شرکت می‌کنند به دو گروه تقسیم می‌شوند. گروه اول دانشجویانی که تمایل دارند به صورت تئوری در مدرسه حضور یابند و گروه دوم آن دسته از دانشجویانی که دوست دارند در فعالیت‌های عملی شرکت کنند.

مسئول سطح پیشرفته مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: بیشتر دانشجویان دوست دارند که در کنار بخش تئوری دانش خودشان را به طور عملی هم آزمایش کنند، ولی با توجه به محدودیت‌ها ظرفیت بخش عملی کمتر خواهد بود و دانشجویانی می‌توانند در این بخش شرکت کنند که زودتر ثبت نام کرده باشند و همچنین در آزمون ورودی نمره قابل قبولی را کسب کنند.

وی درباره نحوه برگزاری آزمون اینگونه بیان کرد: لینک آزمون‌های هر دو سطح مقدماتی و پیشرفته در کانال کمیته تحقیقات قرار گرفته است. آزمون سطح مقدماتی شامل سوالاتی ابتدایی در مورد مراحل تحقیق و پژوهش و آزمونی که در سطح پیشرفته برگزار می‌شود شامل ۳۰ سوال زبان انگلیسی است و همچنین یک سوال تشریحی دارد که دانشجویان باید هدف از شرکت در مدرسه تابستانه را در قالب یک پاراگراف به زبان انگلیسی توضیح دهند.

کاظمی درخصوص شیوه برگزاری دوره‌ها نیز گفت: در بخش عملی سطح مقدماتی شرکت‌کنندگان در قالب دو گروه سه نفره و با راهنمایی و همراهی منتور‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و در نهایت از این بین یک پروپوزال انتخاب و تصویب می‌شود.

وی ادامه داد: در سطح پیشرفته دانشجویان در قالب گروه‌های دو نفره به رقابت می‌پردازند. در این سطح هم منتور‌ها هر دو گروه را تا پایان مدرسه تابستانه راهنمایی می‌کنند و در نهایت یک درفت (پیش نویس مقاله) به عنوان درفت برتر انتخاب و اسامی آن‌ها به همراه منتور گروه در مقاله نوشته می‌شود.

مسئول سطح پیشرفته مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با تأکید بر اهمیت بخش عملی مدرسه تابستانه بیان کرد: هر چند اجازه استفاده از کامپیوتر‌های سالن آموزش‌های مجازی دانشگاه به شرکت کنندگان داده می‌شود، اما به دلیل اینکه تعداد آن‌ها محدود است، توصیه می‌شود دانشجویان لپتاپ به همراه داشته باشند.

کاظمی اضافه کرد: البته با توجه به شرایط همه‌گیری کرونا ممکن است مدرسه تابستانه امسال همانند سال گذشته به صورت مجازی برگزار شود؛ هرچند ما مشتاقیم که به صورت حضوری در کنار دانشجویان باشیم.

وی یادآور شد: در این مدرسه تابستانه سعی کردیم اشتباهاتی که درسال گذشته وجود داشت را تکرار نکنیم و سعی شد عناوین با دقت بیشتری انتخاب شود تا همه طرح‌ها به نتیجه برسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مدرسه تابستانه برگزار می شود سطح پیشرفته سطح مقدماتی شرکت کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۷۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع)، امیر سرتیپ دوم ستاد علی خلیل آبادی در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه، اظهار کرد: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق بهورزان را رکن اصلی شبکه های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی تصریح کرد: بهورزان از شریف ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

خلیل آبادی با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس نمایند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با اشاره به زحمات کادر درمان و پرستاران در ایام شیوع بیماری کرونا خاطرنشان کرد: در ایام شیوع بیماری کرونا پرستاران سراسر کشور صبر، حوصله، فداکاری، از خود گذشتگی و ایثار را به نمایش گذاشتند و با جانفشانی در کنار مردم و بیماران بودند که تقدیر از آنان شاید بخش کوچکی از زحمات این عزیزان را جبران کند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از  ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد