Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد حسن امامیان روز چهارشنبه با اشاره به اینکه نتایج این تحقیقات به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، به رسانه‌ها افزود: در این طرح تحقیقاتی عوارض تمامی واکسن‌های کرونا از جمله سینوفارم، اسپوتنیک و برکت به مدت ۱۷ هفته و آسترازنکا به مدت ۲۵ هفته در جامعه آماری ۱۰۸ هزار نفر از دریافت کنندگان واکسن مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عوارض خاص و جدی در بین این جامعه آماری مشاهده نشد، ابراز داشت: در بین این افراد فقط ۱۳ مورد عارضه خاص و ۱۹ مورد دچار عارضه جدی شدند که پس از بستری ۲ روزه در بیمارستان بهبود یافته و مرخص شدند.

امامیان عوارض واکسیناسیون را  نادر و در عین حال منافع آن را بسیار خواند، اظهار داشت: این تحقیقات نشان داد دریافت دستکم ۲ دُز واکسن کرونا در پیشگیری، ابتلا، بستری و مرگ بسیار موثر است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: شهروندان نسبت به تکمیل نوبت‌های واکسن به ویژه دُز یادآور هرچه سریع‌تر اقدام کنند که این امر در شرایط کنونی بسیار ضروری است.

وی با بیان اینکه ۱۸ هزار نفر نیز در جامعه آماری زیر ۱۸ سال مورد تحقیق قرار گرفتند، افزود: براساس تحقیقات انجام شده، واکسن‌های تزریقی عوارض جدی و خاص در این گروه سنی نداشت.

امامیان با اشاره به اینکه هیچ فوتی بر اثر تزریق واکسن ثبت نشده است، تصریح کرد: از عوارض خاص آلرژی شدید، افزایش فشارخون، و سرگیجه ثبت شد که بعد از بستری ۲ روزه این عوارض برطرف شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه  هدف از واکسیناسیون جلوگیری از ابتلا، بستری و مرگ است، ابراز داشت: نتیجه تحقیقات انجام شده این است که هر چهار واکسن مشابه هم عمل می‌کنند.  

دانشکده‌های پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت با بیش از ۲ هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فعال هستند. 
شهرستان‌های شاهرود و میامی با ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود است.

برچسب‌ها ویروس کرونا فشار خون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فشار خون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود ویروس کرونا فشار خون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز

آفتاب‌‌نیوز :

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها