Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئیس زاده شامگاه دوشنبه در همایش روز پزشک در سالن پورسینای دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه باید کیفیت آموزش پزشکی کشور ارتقا پیدا کند، بیان کرد: اینکه در هر شهر و روستایی دانشکده‌ای ایجاد و عده‌ای استاد و بیمار ندیده مدرک بگیرند، شایسته نیست.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت مخالف افزایش ظرفیت درمانی کشور نیست، گفت: افزایش ظرفیت باید همراه با آموزش‌های استاندارد ملی و بین‌المللی در دستور کار داشت تا به مشکل برنخوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارتقای کیفی آموزش

رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه پیری و افزایش سن جمعیت ضرورت ارتقای ظرفیت درمانی را نشان می‌دهد اما باید با ضوابطی به سوی این موضوع رویم، گفت: همین افرادی که از افزایش دانشکده‌ها دفاع می‌کنند در صورت کاهش کیفیت آموزشی، آیا مسئولیت مدرک‌های بی تخصص را می‌پذیرند؟

رئیس زاده با بیان اینکه افزایش ظرفیت کیفی متناسب با استانداردهای روز دنیا باید رخ دهد، تاکید کرد: ما این موضوع را در برابر افزایش ظرفیت اسمی و کاغذی مطرح و از آن دفاع می‌کنیم.

وی با بیان اینکه مصوبه افزایش ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی طرحی انتقادآمیز است، گفت: باید به کیفیت آموزش‌ها توجه بیشتر داشت.

تعرفه‌های پزشکان واقعی نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز در این مراسم با بیان اینکه تعرفه‌های پزشکان واقعی نیست، گفت: کارانه مصوب اولاً با تأخیر به دست پزشکان می‌رسد و در ثانی وقتی هم که پرداخت می‌شود، در واقع ۴۰ درصد آن چیزی نیست که در واقع باید باشد و در ضمن ۳۵ درصد نیز مالیات از درآمد پزشکان کاسته می‌شود لا باید فکری به حال این وضعیت کرد.

حسین شیبانی با بیان اینکه تصوری که از پزشکی در بیرون وجود دارد، با واقعیت‌ها فاصله دارد، گفت: کارانه به خودی خود غیر واقعی است و باز برای آن سقف هم قائل شده‌اند که این مشکلات را دو چندان می‌کند.

وی با بیان اینکه پرداخت‌ها می‌تواند باعث کاهش رغبت پزشکان برای خدمت رسانی شود اما خوشبختانه پزشکان متعهد ما هرگز به این موضوع نگاه ندارند، گفت: پزشکی که در کالپوش شهرستان میامی حضور دارد شاید از ابتدایی‌ترین مسائل رفاهی زندگی محروم است و دانشگاه علوم پزشکی شاهرود چیز اضافه‌ای بابت این موضوع به آن‌ها نمی‌دهد.

کد خبر 5576671

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی حسین شیبانی محمد رئیس زاده دانشگاه علوم پزشکی شاهرود وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هفته دولت بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا اربعین حسینی اربعین 1401 افتتاح طرح عمرانی خطبه های نماز جمعه گرگان قزوین دولت سیزدهم گناوه آمار کرونا اردبیل افزایش ظرفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی

حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در حوزه  خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم  به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان‌پذیر است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد